ADIYAMAN / SİNCİK - Söğütlü Cumhuriyet İlkokulu

Söğütlü Cumhuriyet İlkokulu

Adres
KARAMAN MAH. SEYHAN KÜME EVLERİ SÖĞÜTLÜ CUMHURIYET ILKOKULU BLOK NO 15 SİNCİK / ADIYAMAN
Vizyon
VİZYONUMUZ Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda; • Vatanına, milletine, bayrağına, milli ve manevi değerlerine bağlı, ailesine ve Türk Milleti´ne • yararlı nesiller, • Çağdaş, • Bilim ve teknolojinin farkında olan, yeniliklere açık, • Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, • Nitelikli, sorumluluk bilinci olan, • Değerlerini yasayan ve yaşatan, • Hoşgörü sahibi, • Olaylara geniş bir açıdan bakabilen, • Özgüveni gelişmiş, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, • Demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
MİSYONUMUZ • İleri eğitim düzeylerine ulaşılabilecek merak ve aydınlıkta; yasamdaki değişimleri kolayca karşılayabilecek eğitim ve birikimi yakalamış insanlar yetiştirmek, • Ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, • Daima sosyal yaşantıyı çeşitlendirip zenginleştirecek yatırımlara önem vermek; tüm kaynaklarını eğitim alanında kullanmak, • Öğrencisinin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, geliştiren; akademik basarisini yükselten, çalışmaları eğitim alanında referans gösterilen, etkin ve öncü bir kurum olmak ilkemizdir.
ŞEHİR MERKEZİ
İLE 67km